17 Nisan 2015 Cuma

HTCONE-M8-16GB-GOLD ULTRA PIXEL KAMERA BLUETOOTH WIFI GPS 4G HTC ONE M8 16GB GOLD

İçten Dışa Şık Tasarım

HTC One (M8), daha çarpıcı bir görünüm için ustalıkla şekillendirilmiş bir gövdeye sahip. Zarif, dayanıklı ve yüksek kaliteli metal tek parça gövde 5 inç, full HD (1080p) ekranı sararken kenarlara doğru da inceliyor. Bu incelik daha pürüzsüz ve doğal bir tutuş sağlıyor. Qualcomm Snapdragon 801 işlemci ve en yeni Android 4.4 (KitKat) ile desteklenen HTC One (M8) aynı zamanda yepyeni Sense 6 ile beraber geliyor.

En İyi Şimdi Daha da İyi

2013’ü birçok ödül ile kapatan HTC One modeli daha da iyiye ulaşmak için evrim geçirdi ve birçok yeni özellik ile donatıldı. HTC One (M8) adıyla lansmanı gerçekleştirilen HTC’nin yeni amiral gemisi ürünü, çığır açan tasarımı ve en yeni Sense 6 tecrübesini bir araya getiriyor.

Daha iyi "Selfie”ler

HTC One (M8) yenilikçi UltraPixel özelliği, ikili flaş ve ful 1080p HD video kaydı ile birleştirerek, mobil görüntülemeye başka bir boyut kazandırıyor. HTC One (M8) ile her türlü ışık koşulunda yüksek çözünürlüklü fotoğraf ve videolar çekebiliyor, 5MP’lik geniş açılı ön kamerası ile de daha kaliteli "selfie”lere kolaylıkla sahip olabiliyorsunuz. Derinlik Sensörü ise Duo Kamera özelliği ile öne çıkıyor. 

Üstün Kamera Özellikleri

HTC One (M8), fotoğraflarınızı UFocus ile çektikten sonra, odaklarını değiştirerek anında profesyonele yakın portreler elde etmenizi sağlıyor. Foregrounder sayesinde ise arka planı yaratıcı efektlerle değiştirerek, fotoğraftaki öznenizin şaşırtıcı ortamlarda gözükmesine imkan veriyor. Kopyala & Yapıştır ailenizi ve arkadaşlarınızı tamamıyla farklı bir fotoğrafın içine koyabiliyorsunuz. Arka kamerası 300 milisaniyelik bir deklanşör hızı ile odaklanarak, anlık bir hareketi tüm canlılığıyla fotoğraflayabiliyor. Flaş ile doğal ten renkleri ve profesyonele yakın fotoğraflar çekebilmek için akıllı 2’li LED flaş doğru tonu ve ışık yoğunluğunu sizin için seçiyor. HTC One (M8) Yavaş Çekim moduna da sahip. 1080p yavaş çekim videolar çekebilir veya belirli yerleri yavaşlatabiliyorsunuz.

Üstün Pil Gücü

HTC One (M8) pil gücünün %40 daha fazla dayanmasını sağlayarak, olağanüstü bir yeniliğe imzasını atıyor. Olağanüstü güç tasarrufu özelliği ile telefonunuzu tamamıyla şarj ettiğinizde iki haftalık pil gücüne sahip oluyor, aynı anda halen arama, mesaj ve e-posta alımına da açık kalıyorsunuz. Bu da özellikle seyahat ederken size muhteşem bir imkân sağlıyor. Yani ister gece dışarıda olun, ister dağda doğa yürüyüşüne çıkmış olun, pilinizin biteceği konusunda bir daha asla endişelenmenize gerek kalmıyor.

Markalaşmış HTC Özellikleri Şimdi Daha iyi

HTC One (M8), Boomsound teknolojisinin kalitesinden ödün vermeden, bir öncekine göre %25 daha yüksek sese sahip. Yeni amfileri, yeniden tasarlanan hoparlör hazneleri ve özel yapım ses profili ile ön çift stereo hoparlörleri kelimenin tam anlamıyla yüksek çözünürlükte yepyeni bir deneyim sunuyor. HTC BlinkFeed ‘teki News Bundles özelliği, artık tek bir sayfada net bir biçimde kategorize edilmiş olan 1000’den fazla içeri takip etmeyi sağlıyor. HTC Zoe ise 2014 yılında daha sosyal ve paylaşımcı bir platforma dönüşüyor. HTC One (M8), Sense 6 ile ürüne altıncı his kazandıran yetenekleriyle de öne çıkıyor. Motion Launch ile ekranı açmadan, otomatik olarak telefonunuz ile etkileşimde olabiliyorsunuz. Auto Answer da ekrana dokunmadan, telefonu sadece kulağınıza götürerek yanıtlamanıza olanak tanıyor. 
Teknik Bilgiler
İşletim SistemiANDROID OS
Kamera Çözünürlüğü4MP ULTRA PIKSEL
Ekran Boyutu (Inch)5,0
İşlemci Kapasitesi2.3 GHZ QUAD CORE
Dahili Bellek16 GB
Hat SayısıTEK HATLI
Ram Kapasitesi2 GB
RenkALTIN
3G DesteğiLTE
FM RadyoVAR
Şebeke800 MHZ,1900 MHZ,1800 MHZ,900 MHZ,2100 MHZ
Konuşma Süresi(dak)840
Bekleme Süresi (Saat)496
PilLi-Ion
Telefon rehber hafızasıVAR
Desteklediği Bellek KartıMİCRO SD
BrowserHTML
Ekran TipiIPS FHD
KameraVAR
FlashVAR
BağlantıWI-FI,HSDPA,AGPS,BLUETOOTH,USB
Distribütör ÜrünüEVET
Satış Garanti Süresi (ay)24

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder